Jõulukuuskede müük aitas surfari medalile

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Ljubtšenko (pildil vasakul).
Boris Ljubtšenko (pildil vasakul). Foto: Enda Pärisma

Tamsalust pärit Boris Ljubtšenko kordas mullust edu ja saavutas Lahtis Vesijärvil peetud talisurfi maailmameistrivõistlustel slaalomis hõbemedali. Sama karva autasu teenis ta ka aasta tagasi MM-il Venemaal.

Kümne riigi 105 sportlase konkurentsis peetud tiitlivõistlustel lahutas Ljubtšenkot seekord kirkaimast medalist mõni punkt. Slaalomikullale sõitis end leedulane ja pronksile lätlane. Soomlasest tiitlikaitsja leppis samas alles 11. kohaga.

“Mulle oli see võistlus väljakutseks. Võistelda sai esimesed kaks päeva, pärast seda oli tuul läinud,” rääkis Ljubtšenko, lisades, et tugevas konkurentsis polnud ta oma uue, alles hiljuti soetatud kelguga veel kuigi palju jõudnud võistelda. “Sihtisin esikümne kohta, ja seda üllatavam oli lõpuks näha ennast teisel kohal,” märkis ta. Slaalomiga samal ajal toimunud kursisõidus leppis Ljubtšenko lõpuks 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles