Tapa vald investeerib tänavu teedesse ja tänavatesse üle miljoni euro

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vald.
Tapa vald. Foto: Tapa vallavalitsus.

Tapa vallavolikogu kinnitas viimatisel istungil valla teehoiukava aastateks 2018–2021. Tänavu on suurimateks kavandatud töödeks Tapa–Moe kergliiklustee rajamine, Üleviste tänava rekonstrueerimine ning Valgejõe ja Õuna tänava ristmiku ümberehitamine Tapal ja Tööstuse tänava rekonstrueerimine Tamsalus.

Tapa valla teede- ja liiklusspetsialist Jaanus Annus selgitas, et rajatav Moe kergliiklustee algab Tapalt Autobaasi bussipeatuse juurest ning kulgeb Moe ristini Rakvere ja Tapa vahelisel maanteel, moodustades ühtse terviku eelmisel aastal valminud kergteega Moe ristist küla keskuseni. Kergliiklustee ehituseks on valla eelarves kavandatud 260 000 eurot.

Üleviste tänav ehitatakse täielikult ümber, paigaldatakse uus tänavavalgustus ning rajatakse tee äärde jalakäijate tee. Üleviste tänav asub kaitseväe linnaku lähedal ning seda kasutab muu hulgas rasketehnika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles