Võrgumehed piiri taga: Juhkami mängib homme karikafinaalis

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkamil (vasakult kolmas) on võimalik teha homme Prantsusmaal Rakvere võrkpalliajalugu.
Martti Juhkamil (vasakult kolmas) on võimalik teha homme Prantsusmaal Rakvere võrkpalliajalugu. Foto: Pascal Dekens

Välismaal võrkpalliga leiba teeniva kahe Rakvere juurtega palluri ja ühe treeneri käsi käib piiri taga erinevalt. Pakume ülevaate Martti Juhkami, Robert Viiberi ja Rainer Vassiljevi tegemistest Prantsusmaal, Portugalis ja Šveitsis.

Prantsusmaa pealinnas Pariisis on homme suur võrkpallipidu, sest selguvad riigi tänavused karikavõitjad meeste ja naiste ­arvestuses. Meeldiv on tõdeda, et üheks tiitlinõudlejaks on rakverlasest nurgaründaja Martti Juhkami koos oma koduklubiga Tourcoing.

Oma meeskonna põhitegijate hulka kuuluv 29-aastane Juhkami tegi nädal tagasi korraliku partii Prantsusmaa meistrivõistlustel, kus kõrgemas seltskonnas debüteeriv Tourcoing kaotas tulises viiegeimilises heitluses 2:3 (19, –23, –18, 31, 13) Montpellier’ meeskonnale. Viimase ridades pallis rakverlase vastu teisel pool võrku rahvuskaaslane Andri Aganits. Tempomees Aganits tõi Vahemere rannikul paiknevale klubile 17 ja Juhkami Põhja-Prantsusmaal asuvale tööandjale 14 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles