Linnavolinik Roman Kusma tundis Tōkyō maratonil maavärinat

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Kusma tundis Tōkyō maratonil maavärinat.
Roman Kusma tundis Tōkyō maratonil maavärinat. Foto: Erakogu

Rakvere linnavolikogu liige ja Aqva spaa juht Roman Kusma viibis paari nädala eest Tōkyōs, kus osales oma elu kuuendal maratonil. Maratonile läks Kusma vigastatud põlvega, tegelikult oleks ta pidanud operatsioonilaual lebama.

Harrastussportlase sõnul on maailmatasemel maratonidele pääsemine alati suur luksus ning õnnemäng, mida ei saa kuidagi jätta kasutamata. Enne maratonile minemist pidas mees nõu oma tohtri Madis Rahuga, kes küll ei soosinud põlve olukorda arvesse võttes suure koormusega ettevõtmist, kuid otseselt ei keelanud ka ning aitas koguni põlve turgutada. “Tahaksin teda kindlasti tänada,” lausus Kusma.

“Põlvel on meniskivigastus. Lootsin, et kui enne maratoni põlvele rahu anda, paraneb see ise ära, aga päris nii ei läinud, kuigi pisut paremaks läks küll,” rääkis Kusma. Seetõttu nimetab ta nüüd tagantjärele Tōkyōsse minemist sõna otseses mõttes tugitoolist maratonile suundumiseks ja ettevalmistus oli üsna kasin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles