Võitlusringis tuleb sõprus unustada

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väle ja osav kikkpoksija Sergei Makejev (vasakul) tahab oma sportlaskarjääris jõuda võimalikult kaugele. Tema mentoriks ja juhendajaks sellel sugugi mitte roosilisel teel on treener Villu Nurmoja.
Väle ja osav kikkpoksija Sergei Makejev (vasakul) tahab oma sportlaskarjääris jõuda võimalikult kaugele. Tema mentoriks ja juhendajaks sellel sugugi mitte roosilisel teel on treener Villu Nurmoja. Foto: Marianne Loorents

Kunda komandos päästjana töötav 22-aastane Sergei Makejev astub Rakveres Yakuza Fighti turniiril võitlusringi ühe eesmärgiga – võita. Noor rakverlane ihkab jõuda finaali ja alistada seal sõbra Ott Remmeri.

Spordiklubi Tugev Tahe eestvedaja, Makejevile kuus aastat tagasi kikkpoksi nüansse õpetama asunud treener Villu Nurm­oja sätib nädal enne hoolealuse olulist kodust jõukatsumist Rakvere spordihalli võitluskunstide saalis varustust.

Ta võtab ajakirjaniku hommikuses trennis vastu tõsisel ilmel ja selgitab, et löögiarsenali seekord ei lihvita, sest soov on vältida võimalikke rumalaid vigastusi. “Täna on meil plaanis teha korralik venitamine,” lausub Nurmoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles