Lepna ja Lasila päevakeskused on ühtlasi Rakvere valla teeninduspunktideks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere valla teisest servast – Lasilast ja Lepnast – on vallakeskusesse Sõmerule  keeruline tulla, seepärast avatakse teeninduspunktid rahvale lähemal.
Rakvere valla teisest servast – Lasilast ja Lepnast – on vallakeskusesse Sõmerule keeruline tulla, seepärast avatakse teeninduspunktid rahvale lähemal. Foto: Arvet Mägi

Rakvere vallavalitsus töötab Sõmerul, kuid juba endise Rakvere ja Sõmeru valla liitumislepingus määrati kindlaks, et elanikkonna teeninduspunkt tuleb ka Lepnale, Lasilasse ja Veltsi.

Rakvere vallavanem Maido Nõlvak selgitas, et ühistranspordist sõltuval inimesel on väga keeruline liikuda näiteks Lepna või Veltsi kandist Sõmerule vallamajja asju ajama, sest Rakveres tuleb ümber istuda: see on peamine põhjus, miks teeninduspunktid ellu kutsutakse.

Nõlvak selgitas, et vald on ka Lasila, Levala, Karitsa piirkonnas vee-ettevõtjaks ning vanemad inimesed on harjunud veenäitu vallamajja ametnikule teatama, nüüd saavad nad seda teha oma piirkonna teeninduspunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles