Võitu väärinud Tapa käsipallurid said napi kaotuse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall. Foto on illustratiivne.
Käsipall. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistriliigas on käsil põhiturniiri viimased mängud. Spordiklubi Tapa võõrustas eile kodusaalis tiimi Viimsi / Tööriistamarket, kellele pidi hoolimata korralikust lahingust alla vanduma 26:29.

Viigilise tulemusega 12:12 lõppenud esimese poolaja järel jätkus tasavägine heitlus kuni eelviimase mänguminutini. Sel hetkel ühevärvalises kaotusseisus olnud tapalased ei realiseerinud rünnakut ja lasid hoopis külalistel kahel korral oma väravavõrku sahistada.

"Väärisime võitu vastasest rohkem, sest meie tahtsime, kuid nemad mitte nii väga. Lõpus andsime lihtsalt käest ära. Eks see nii kipubki olema, et kogemustega mees teeb asja ära ja vähem kogenud hakkab kätt väristama," kõneles SK Tapa meeskonna peatreener Elmu Koppelmann, kes lisas, et paaris viimases kohtumises hoolealuste näidatud mängupildiga võib juba rohkem rahule jääda.

Ühtlaselt skoori teinud tapalaste kasuks viskasid Marten Saar kuus, Vahur Oolup viis ja Gert Trofimov neli väravat.

Meistrivõistluste eelviimases voorus siirdub ühe võidu ja ühe viigiga turniiritabeli viimasel, kaheksandal real paiknev SK Tapa 21. märtsil pealinna, kus kohtutakse kolmandat kohta hoidva HC Tallinn meeskonnaga.

Hooajale tõmmatakse joon alla 28. märtsil võõrsil peetava mänguga tiimi Aruküla / Audentes vastu, kelle alistamise korral tõustakse tabelis koha võrra kõrgemale seitsmendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles