Lähipäevil võib tulla öösiti kuni 12 miinuskraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm
Külm ilm Foto: Elmo Riig / Sakala

Lähipäevil võib öösiti tulla kohati kuni 12 miinuskraadi, päeval on aga oodata juba valdavalt plusskraade, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 3–9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 1–7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur on Põhja-Eestis vahemikus 0 kuni –4 kraadi, Lõuna-Eestis 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lund või lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Külma on 5–10, kohati kuni 12 kraadi, saartel ja läänerannikul jääb õhutemperatuur vahemikku 0 kuni –3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma või lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +2 kuni +6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles