Hokimehed krooniti Spordiliidu medaliga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit jäi koju - hokimehed said Uudeküla Karikal veel võimaluse viimast korda sel kevadel korralikku väliväljakut kasutada. Päev hiljem oli jää juba peaaegu sulanud.
Võit jäi koju - hokimehed said Uudeküla Karikal veel võimaluse viimast korda sel kevadel korralikku väliväljakut kasutada. Päev hiljem oli jää juba peaaegu sulanud. Foto: Erakogu

Hokiklubi Uudeküla Päts vandus Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel ühe punktiga alla pärnakatele ning pühkis kuldmedalist suu puhtaks.

Esimeses ringis Rõuges mängisid meie mehed Tartu Lionsiga 0:0 viiki ning tegid Rõuge Snaipritele 6:0 tuule alla. Edasi tuli koduväljakul 1:3 Pärnu Hokiklubi paremust tunnistada. See tulemus saigi Uudeküla meestele saatuslikuks ning meistritiitel libises käest.

Teises ringis Tartu Lõunakeskuse jäähallis näitas HK Uudeküla Päts pärnakatele 10:4 üleolekut, kuid kokkuvõttes kogusid suvepealinnamehed siiski punkti võrra suurema skoori. Tartus alistasid meie hokimehed veel 4:1 Tartu Lionsi ning 5:0 Rõuge Snaiprid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles