Nädala lõpp pakub kohati kuni 13 miinuskraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm.
Külm ilm. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Nädala lõpp pakub öösiti kohati kuni 13 miinuskraadi, päeviti on aga oodata väheseid plusskraade, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1–7 m/s. Külma on 7–13, saartel ja läänerannikul 2–6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, lörtsi ja ka lund. Puhub edelatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 4–9, hommikupoolikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +2 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi ja lund. Puhub edelatuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s, põhjarannikul pöördub tuul kirdesse ja tugevneb 6–12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles