Väikese inimese silmadega “Seltsimees laps” vallutab kinod

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis “Seltsimees laps” võimsalt ja meeldejäävalt väikese Leelo Tungla osa täitnud Helena Maria Reisner ja Leelo isa osatäitja Tambet Tuisk.
Filmis “Seltsimees laps” võimsalt ja meeldejäävalt väikese Leelo Tungla osa täitnud Helena Maria Reisner ja Leelo isa osatäitja Tambet Tuisk. Foto: Konstantin Sednev

Eile tõmmati kardinad EV 100 filmiprogrammilt, mille väärikas avafilm “Seltsimees laps” esilinastus täissaalile ka Rakveres. Asi on seda väärt, kinnitab peaosalisest lapse isa Jaanus Reisner.

Peaosalise Helena Maria isa ja Kadrina vallavalitsuse liige Jaanus Reisner ütles, et filmi esialgset versiooni näinuna iseloomustab ta seda emotsionaalse teosena.

“See avab hetki, millega on iga Eesti pere kokku puutunud. Kummalisel moel on seal kokkusattumisi meie perega,” märkis Reisner, kes nimetas filmi suurimaks eeliseks loo rääkimist läbi lapse – väikese Leelo Tungla – silmade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles