Rahatarkuse kuul jagatakse tasuta säästmis- ja investeerimisnõu

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank Marketsi valdkonnajuht Andres Suimets.
Swedbank Marketsi valdkonnajuht Andres Suimets. Foto: Toomas Huik

Rahatarkuse kuu raames jagatakse eeloleval kahel nädalal seitsmes Eesti linnas tasuta infoseminaril huvilistele praktilisi näpunäiteid oma säästude kasvatamiseks ja raha paigutamiseks, nõu annavad finantsala eksperdid ja edukad ettevõtjad.

"Nii igale üksikisikule kui ka ühiskonnale tervikuna on vajalikud tarbijate kõrge teadlikkus ja oskus oma rahaasju planeerida – see hõlmab nii koduse eelarve koostamist kui ka säästmist ja nende säästude tulemuslikku kasvatamist,” ütles rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler Märten Ross. “Tänavuste seminaride eesmärk on pakkuda kõikjal Eestimaal inimestele võimalust end ekspertide abiga harida ja kaalutletud finantsotsuseid teha.” 

“Eesti inimeste finantskirjaoskus on aasta-aastalt paranemas ning üha rohkem inimesi tunneb aktiivset huvi selle vastu, et oma rahaasju oskuslikult korraldada,” lausus pangaliidu tegevdirektor Katrin Talihärm. “Seda silmas pidades viime koostöös pankade ja ekspertidega rahakuu raames läbi tasuta infoseminarid seitsmes Eesti linnas, kus tutvustame lähemalt raha säästmise ja oma säästude kasvatamise põhitõdesid.”

Rakveres toimub seminar juba homme, 27. märtsil algusega kell 16 Aqvas. Esinevad Andres Suimets Swedbankist ja Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles