Kuldse geimi võit viis võrkpallurid esiliiga finaali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga debütant Rakvere VK II jõudis nelja parema hulka ning hakkab aprillis medali nimel lahinguid lööma.
Esiliiga debütant Rakvere VK II jõudis nelja parema hulka ning hakkab aprillis medali nimel lahinguid lööma. Foto: Ain Liiva

Rakvere Võrkpalliklubi II alistas kohtumiste favoriidiks peetud LotusTimber / Neemeco Spordiklubi ning asub aprilli alguses nelja parima seas kõige kirkamaid medaleid jahtima.

Laupäeval oli Rakvere VK II koduses Rahu Hallis poolfinaalseeria esimeses kohtumises vastasest üle 3:1 (25:20, 21:25, 25:23 ja 25:17). Järgmisel päeval tunnistasid rakverlased võõral väljakul vastase paremust sama skooriga ning võitja selgitamiseks läks vaja kuldset geimi. Mõlemal meeskonnal oli toss juba üsnagi väljas, kuid Rakvere osutus 15:9 paremaks. Esimeses geimis tuli kohtumine võõrustajate 24:23 eduseisul võrgu purunemise tõttu pikaks ajaks peatada.

Mõlemas kohtumises oli resultatiivseimaks meheks Roman Jelissejev. Esimeses kohtumises teenis ta 17 ning otsustavas mängus 29 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles