Kommentaar: raha ei kasva puu otsas, vaid teadlike valikute tulemusel

Katrin Talihärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Talihärmi sõnul on turul ka selliseid laenupakkujaid, kelle meelest on sobilik anda kõrge intressiga laenu juurde näiteks inimesele, kes juba 80% teenitust ära maksab.
Katrin Talihärmi sõnul on turul ka selliseid laenupakkujaid, kelle meelest on sobilik anda kõrge intressiga laenu juurde näiteks inimesele, kes juba 80% teenitust ära maksab. Foto: Erakogu

​Oskus oma rahaasju korraldada ja vara kasvatada ei tule kahjuks kaasa emapiimaga, vaid pideva õppimisega. Paraku ringleb ka säästmise ja raha paigutamise kohta palju müüte, mis külvavad kõhklusi ja küsimusi, mistõttu püüan esmased sammud reastada.

Säästmist tuleb targalt planeerida

Raha kasvatamise esimene, vältimatu samm on säästmine. Esiteks on see garantii aegadeks, mil mõned ootamatud väljaminekud vajavad lisaraha või kaovad pidevad sissetulekud. Rusikareegliks võiks olla, et kõrvale on pandud vähemalt kolme-nelja kuu kulude katmiseks vajalik summa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles