Vastukaja: Eesti enne ja pärast 100. sünnipäeva (2)

, Eesti Kongressi saadik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariik 100 auks avatakse Rakvere Galeriis Lääne-Virumaa kunstnike kevadnäitus "100".
Eesti Vabariik 100 auks avatakse Rakvere Galeriis Lääne-Virumaa kunstnike kevadnäitus "100". Foto: ev100.ee

Samal teemal: Paavo Kangur “Savisaare tapmine aplausi ei too”, (20. veebruari Virumaa Teatajas)

Enne 24. veebruari 1918 kirjutati Eestist ja eesti rahvast loomulikult ülivõrdes. Argipäev peab kainestama ja pohmelusest peabki välja tulema. Aga välja peab tulema üpris kiiresti, mitte proovima pooletoobisena riigiasju ajada. Minu arust toimub Eesti riigis üht-teist üsna valesti. Keegi ei soovi “ämbrite”, möödalaskmiste, lauskorruptsiooni eest ei eetilist ega materiaalset vastutust võtta. Ei KOV-i ega Tallinna Sadama tegelased. Mida pikemalt otsuse langetamisega venitatakse, seda lähemale jõuab aegumise tähtaeg.

Seda vastutamatuse asja märkas väga hästi president Lennart Meri lesk proua Helle Meri. Keegi ei vastuta! Aga paar päeva enne Eesti 100. sünnipäeva ilmus Virumaa Teatajas jahmatama panev artikkel või tõsine appikarje, umbes nii: “Päästke Eesti riigi looja E. Savisaar surmast!”. Ei tea küll, mis ajakirjanik see Paavo Kangur on, aga mina pean koos oma mõttekaaslastega Edgar Savisaart Eesti Lukašenkaks. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles