Elust enesest: Kunda neiu pürib superstaariks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helis Järvepere-Luik kandideerib sõprade utsitusel ja toel järgmiseks Eesti superstaariks.
Helis Järvepere-Luik kandideerib sõprade utsitusel ja toel järgmiseks Eesti superstaariks. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia

Laulnud on “Eesti otsib superstaari” üks finalist, kundalane Helis Järvepere-Luik (18) niikaua, kuni end mäletab. Vanavanaema õpetas talle lastelaule, ja kuigi tal on kogunenud arvestatav konkursi- ja koorilaulukogemus, juhtus nii, et saatesse panid ta kirja sõbrad. 

“Arvasin, et võiksin ise ennast üles ehitada, alustada lihtsalt millegagi,” sõnab Helis. Tagasihoidliku loomuga neiu, kes oskab mängida klaverit, kitarri ja trumme, ütleb, et pole murran-läbi-suhtumisega ja lavalist julgust seni õieti ei olnudki. “Suutsin ennast vokaalselt näidata, aga mitte edastada emotsiooni,” sõnab ta.

Palju on muutunud, superstaarisaate kohtunikud on öelnud, et neiu on teinud tohutu arenguhüppe. “Olen professionaalide abiga suutnud karakterit välja tuua riietuse, miimikaga, emotsioonidega. Julgust on rohkem,” märgib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles