Tapa viskas Arukülast kaks väravat vähem

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond.
Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond. Foto: Marianne Loorents

Spordiklubi Tapa Eesti meistriliiga käsipallimeeskond jäi kolmapäeval hooaja viimases kohtumises võõral väljakul 18:20 alla tiimile Aruküla/Audentes.

Arukülas kulgeski eeldatavalt võrdne mäng tasavägiselt: avapoolajal juhtis vaid korra üks meeskond kahe väravaga. Viik või Tapa napp edu oli tavaline seis tablool, kuniks 23. minutil viis Rauno Kopli kodumeeskonna esimest korda 8:7 juhtima. Poolajavile kõlas siiski viigiseisul 10:10.

Teise pooltunni avangus säras nagu kohtumise algulgi arukülalaste üks kogenumaid, Andre Sild, tabades seitsme minutiga kolm korda ja aidates meeskonna 14:11 eduseisu. Tapa nii lihtsalt alla ei andnud ja hoidis seepeale vastaseid üle tosina minuti kuival. Kaks väravat Ivary Volkovilt ja siis seadis Marten Saar jalule viigi ning Volkov ja Raimond Himma viisid 5:0 vahespurdi lõpetuseks külalised 16:14 ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles