Katlamaja remont ajas vallavolinikul harja punaseks (2)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja aleviku südames paikneva Adven Eesti AS-ile kuuluva katlamaja laiendustööd on jõudmas lõpusirgele.
Väike-Maarja aleviku südames paikneva Adven Eesti AS-ile kuuluva katlamaja laiendustööd on jõudmas lõpusirgele. Foto: Meelis Meilbaum

Mullu suvel alanud ja ilmselt sel kuul lõppeva Väike-Maarja aleviku keskosa katlamaja renoveerimistööd tekitavad pingeid. Vallavõim kinnitab, et toimuv on seaduspärane ja lähtutakse kohalike huvidest.

Probleemi tõstatanud Väike-Maarja vallavolikogu liige, opositsiooni kuuluv Sven Kesler nimetas Pikal tänaval muinsuskaitsealuse seltsimaja külge ehitatud katlamaja laiendamist pretsedendituks. “Kes kaitseks avalikkust muinsuskaitse ja kohaliku omavalitsuse omavoli eest?” küsis ta lehetoimetusele saadetud pöördumises.

Ebakorrektse ehitustegevuse takistamiseks veebruari lõpus muinsuskaitseametisse pöördunud Kesleri sõnul seiskas amet info laekumise järel küll mõneks nädalaks objektil tööd, kuid lubas ehitajatel märtsi keskel tegevust jätkata. Volikogu liikme sõnul ei ole aga toimuv alates vallavalitsuse korraldusest projekteerimistingimuste väljastamise kohta ja ka projekt ise kooskõlas Väike-Maarja üldplaneeringuga. Lisaks tõi ta välja keskkonnaaspekti koos katlamaja teenindava transpordiga kaasnevate ohtudega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles