Kaarel Nurmsalu pani end kahevõistluses proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu osales pärast seitsmeaastast pausi oma lõbuks kahevõistlusel.
Kaarel Nurmsalu osales pärast seitsmeaastast pausi oma lõbuks kahevõistlusel. Foto: Tairo Lutter

Viimati 2011. aastal Lahti MK-etapil kahevõistluses rajale läinud ning oma lõbuks võistelnud endine kahevõistleja ja suusahüppaja Kaarel Nurmsalu mõtles selle nädalavahetuse eel, et kui juba Eesti meistrivõistlustel võistelda, siis tuleb minna täispangale. Suusahüpetes viienda koha saanud Nurmsalu otsustas võistelda ka kahevõistluses ning medal jäi minuti kaugusele.

“Loogiline nädalavahetus oli. Kõik, kes mind võitma pidid, tegid seda. Ja need, kes ei pidanud võitma, ei võitnudki. Mõlemal korral olin suhteliselt loogilise koha peal,” rääkis Nurmsalu Postimehele.

“Mulle öeldi enne võistlust: mis sa teed? Ära mängi lolli! Pole vaja seda teha! See võistlemine pole lihtsamate killast, esiteks pead olema hüppemäel vormis ja murdmaarajal on see kümme kilomeetrit ikka korralik nätakas. Aga ma tahtsin proovida. Kes teab, kas ma teen seda uuesti. Äkki tõesti.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles