Ambla võrkpallurid panid rahvaliiga kinni

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla Spordiklubi võrkpallitiim Järvamaalt on juba neli aastat Lääne-Virumaa rahvaliigas osalenud, sest oma maakonnas selliseid tervet hooaega kestvaid võrkpalliturniire ei olegi.
Ambla Spordiklubi võrkpallitiim Järvamaalt on juba neli aastat Lääne-Virumaa rahvaliigas osalenud, sest oma maakonnas selliseid tervet hooaega kestvaid võrkpalliturniire ei olegi. Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa rahvaliiga võrkpallilahingud on saanud joone alla. Esikoha autasu läks maakonnast välja – kõige kirkama medali võitis Ambla SK.

Ambla Spordiklubi esindaja Leo Matikainen tunnistas, et kuigi meeskond võitis sarja teist korda, ei ole võidud tulnud kergelt. “Mängud olid tasavägised ja põnevad. Suur tänu Mati Merirannale, et ta meid üldse siia lubas,” lausus Matikainen ja lisas, et järvakad otsivad Lääne-Virumaalt mängukogemust, kuna nende maakonnas on võrkpalli kandepind väiksem ja terve hooaja vältel mängimise võimalust ei olegi. Meistrivõistlusi peetakse vaid mõnepäevaste turniiridena.

Ambla meeskonnas mängisid Marco Palandi, Romet Uudeküll, Rait Pihelgas, Martin Tamlak, Hannes Sepp, Marek Palandi, Meelis Matkamäe, Kalvi Kallaste, Kristjan Kallaste, Rain Raukas, Rain Ots ning Marti Lepik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles