Kaljuronimise noortemeistrid selgusid tihedas konkurentsis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N16 klassis võitis kuldmedali Ly Riks.
N16 klassis võitis kuldmedali Ly Riks. Foto: Ruslan Aizatulin

Pühapäeval selgitati Eestis esimest korda osavaimad noored tulevasel olümpiaalal kaljuronimises. Lääne-Virumaad esindasid Nelsoni klubi sportlased.

Kõige põnevam oli M16 ja N16 klassi ronijate jõukatsumine, kus toimusid kvalifikatsioonivõistlused ja finaalid. N16 klassis võitis kuldmedali Ly Riks. Kuldmedal tuli talle üllatusena, kuna põlvevigastus ei olnud võimaldanud tal täit potentsiaali rakendada. Hoolimata vigastusest oli võistlus tema sõnul põnev ja nauditav ning võitmiseks tuli mängu panna kõik oskused. Eeloleval hooajal on Ly Riksil plaanis osaleda ka täiskasvanute Eesti kaljuronimise karikasarjas.

Esikuuikusse mahtus veel viiendaks platseerunud Sille Nagel. M12 klassis tõi meie maakonda esikoha Urmo Nagel ning N12 klassis osutus parimaks Janelle Rannala. N10 arvestuses võitis esikoha Sofia Merilo. Kuue parema hulka mahtusid Anna-Liisa Ots ning Triinu-Liis Saaren.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles