Automodellismi sisehooaeg jõudis lõpule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automodellismi sisehooaeg jõudis lõpule.
Automodellismi sisehooaeg jõudis lõpule. Foto: Marianne Loorents

Märtsi lõpul Väike-Maarja mudelihallis toimunud offroad-autode võistlus pani sisehooajale punkti.

1:10 kaheveoliste bagide klassi kolm parimat olid sel hooajal Hans Hannus (Tallinn), Karl Kasekamp (Väike-Maarja) ja Hendrik Lainemäe (Adavere), 1:10 nelikveoliste bagide klassis aga Hendrik Lainemäe (Adavere), Rihard Lainemäe (Adavere) ja Robin Ilus (Viljandi).

Lisaks staažikate modellistide võistlussarjale panid MTÜ Väike-Maarja Mudelihall ja MTÜ Vinni Punn aluse algajatele mõeldud uuele sarjale Juunior-liiga, kus võisteldakse 1:18 mõõtkavas autodega. Sari on mõeldud neile, kes automodellismi teel alles alguses ja pole tegelenud selle alaga üle kahe aasta. Võrreldes niinimetatud profiautodega on sarjas kasutatavad veidi aeglasemad, lihtsama ehituse ja ka soodsama hinnaga. Kuna automodellism kui hobi ei sea mingeid vanusepiire (sel hooajal oli noorim osaleja viieaastane, eakaim üle 50), ei ole sõna “juunior” siin mitte kuidagi seotud inimese eaga. Hooaja jooksul peeti üle Eesti 10 etappi ja osavõtjaid oli kokku 57. Lääne-Virumaad esindasid kolm klubi: Vinni, Haljala, Väike-Maarja. Hooaja võitis Randolf Alt, kellele järgnesid Marten Ojapõld ja Henri Zoludev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles