Tänavad on heitliku talve järel kesises seisukorras

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauke kohtab Rakvere linna tänavatel pea kõikjal. Nende parandamisele kulutab linnavõim aastas kümneid tuhandeid eurosid.
Löökauke kohtab Rakvere linna tänavatel pea kõikjal. Nende parandamisele kulutab linnavõim aastas kümneid tuhandeid eurosid. Foto: Meelis Meilbaum

Kuumaastikku meenutavad Rakvere linna tänavad nörritavad nii autojuhte kui ka jalakäijaid. Kuuldused tänavaaukudest kui igaaastastest kevadekuulutajatest pole linnavalitsuses uudiseks.

Peagi algavate suurte tänavaehitusprojektide kõrval väiksemate probleemidega rinda pistev Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap konstateeris, et teede ja tänavate olukord on hull mis hull. “Teede olukord ei ole niru, vaid maakeeli öeldes on need täitsa p...s,” prahvatas ta emotsionaalselt. “Vihakõnesid veel saanud ei ole, aga eks neid hakkab tulema. See on igakevadine paratamatus ja oleme selleks valmis.”

Paap lausus, et pilt on trööstitu peaaegu kõikjal, kuhu silm ulatub. “Kui jätta kõrvale möödunud aastal korralikult remonditud tänavad, siis ei olegi vist kohta, kus muresid teede-tänavatega ei leiduks. Samas on Rakvere teedevõrgustik päris lai,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles