Maakonna kossumehi ootab ees lõpuspurt

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru ja Vinni Tammede kohtumises oli pidurdamatus hoos Sõmeru liider Andri Metsaru (palliga). Vabaviskeid tabas noormees sajaprotsendiliselt: 14-st 14.
Sõmeru ja Vinni Tammede kohtumises oli pidurdamatus hoos Sõmeru liider Andri Metsaru (palliga). Vabaviskeid tabas noormees sajaprotsendiliselt: 14-st 14. Foto: Ain Liiva

Eesti Ööjooks Kossuliigas tehti algust veerandfinaalidega, kõik poolfinalistid on selged selle nädala lõpuks.

Meistriliigas pääses kindlalt nelja parema hulka Väike-Maarja Päästekool, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes ­Simuna Spordiklubi 65-punktilise ülekaaluga. Seeria saatus otsustati seejuures juba avamänguga, mille päästekool võitis koguni 109:58, korduskohtumise skooriks kujunes 100:86.

Suurepärase come-back’i tegi pikalt vigastuspausilt naasnud Markus Laanemets, kes kostitas Simuna meeskonda avamängus 27 punktiga, veel viis päästekooli mängijat kogus kahekohalise punktiskoori. Kahvatult tegutsenud Simuna SK ridades tegid enim skoori Ainar Villers 18 ja Alo Põldmaa 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles