Rukkikuningas saadab lapsed klaveriloomadele külla

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Kruusamägi saadab suurte perede ühenduse kaudu sada last klaveriloomadele külla. Rukkikuninga kingituse võttis vastu ühenduse juhatuse liige Reet Lainla.
Hans Kruusamägi saadab suurte perede ühenduse kaudu sada last klaveriloomadele külla. Rukkikuninga kingituse võttis vastu ühenduse juhatuse liige Reet Lainla. Foto: Meelis Meilbaum

“Me kõik tuleme lapsepõlvest, ja sellest, kui rikkad on meie lapsed hingelt ning millised on nende väärtushinnangud, sõltub kogu meie tulevik,” rääkis osaühingu Simuna Ivax omanik rukkikuningas Hans Kruusamägi.

Hans Kruusamägi kinkis eile ­Simuna Ivaxi poolt Virumaa suurperedele 100 piletit

EV 100 muusikaüritusele “Klaveriloomad. Elu muusikas”. Lapsed külastavad 13. aprillil Haljalas või 18. aprillil Jõhvis antavat etendust. Kruusamägi lausus, et on Väike-Maarja kandi suuri peresid varemgi toetanud. “Eks meie valla suurpered saavad ju ka sellest kingitusest osa,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles