Meie Maria-Ann Rohemäe küsis Donald Trumpilt Putini kohta

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otse sündmuskohalt. Eesti Rahvusringhäälingu korrespondent Washingtonis Maria-Ann Rohemäe esitas Donald Trumpile julge küsimuse Vladimir Putini kohta.
Otse sündmuskohalt. Eesti Rahvusringhäälingu korrespondent Washingtonis Maria-Ann Rohemäe esitas Donald Trumpile julge küsimuse Vladimir Putini kohta. Foto: Kaader videost

Pajustist pärit Eesti Rahvusringhäälingu korrespondendil Washingtonis Maria-Ann Rohemäel oli eriline nädal. Tal oli võimalus esitada Balti tippkohtumisel küsimus USA presidendile Donald Trumpile.

Maria-Ann Rohemäe rääkis, et Valge Maja paneb paika, mitu küsimust välismaise meedia esindaja võib maailma mõjuvõimsaimale presidendile esitada. “Loomulikult saab Eesti saatkond USA-s ja presidendi kantselei oma soove esitada, kuid see ei tähenda ilmtingimata, et need täidetakse. See sõltub eelkõige Valge Maja soovidest,” ütles Rohemäe. Sedakorda teati, et Eesti pressile antakse võimalus üheks küsimuseks. Kohtumist kajastanud ajakirjanikud leppisid omavahel varem kokku, et selle esitab Rohemäe, samuti räägiti läbi, mida küsida.

Eesti Rahvusringhäälingu korrespondent Washingtonis küsis Donald Trumpilt, kuidas käitub ta Venemaa presidendi Vladimir Putiniga – kas too on vaenlane või on temaga võimalik dialoogi pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles