Louie Digman: Eesti on elamiseks suurepärane maa

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Louie Digman armastab oma praegust kodulinna Tapat. Viie tuhande elanikuga väikelinnas saab nautida vaikust ja rahu, samas aga on kõik esmavajalik käe-jala juures. Eriti tähtsaks peab muusik head rongiliiklust igas suunas, mis võimaldab probleemivabalt valitud tööd teha.
Britt Louie Digman armastab oma praegust kodulinna Tapat. Viie tuhande elanikuga väikelinnas saab nautida vaikust ja rahu, samas aga on kõik esmavajalik käe-jala juures. Eriti tähtsaks peab muusik head rongiliiklust igas suunas, mis võimaldab probleemivabalt valitud tööd teha. Foto: Meelis Meilbaum

Kui britt Louie Digman noorukina Tartusse sõbra juurde tuli, et natuke maailma näha ja mõnda aega tööd teha, ei osanud ta arvata, et Eesti hakkab talle sedavõrd meeldima, et ta ei taha siit enam kuhugi minna.

Praeguseks on 31-aastane laulja ja klaverimängija, kes valdab hästi ka suupillimängu, elanud Eestis veidi üle kümne aasta. Peamiselt viljeleb muusik bugi-vugit, 50. aastate ameerika tantsumuusikat.

Louie Digman sattus Eestisse üsna juhuslikult. Muusik meenutab, et selle sajandi esimestel aastatel, kui ta käis keskkoolis, osales ta rahvusvahelises projektis, kuhu olid kaasatud koolid eri riikidest, ka Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles