Pajustis läheb tantsuks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa vanim seeniortantsurühm, Pajusti klubi tantsurühm Särtsakad Seeniorid koos juhendajate,peo juhtide Reet Aru (esiplaanil vasakul) ja Ene Saaberiga.
Virumaa vanim seeniortantsurühm, Pajusti klubi tantsurühm Särtsakad Seeniorid koos juhendajate,peo juhtide Reet Aru (esiplaanil vasakul) ja Ene Saaberiga. Foto: Erakogu

7. aprillil algusega kell 17 tähistavad Pajusti klubis tantsurühm Särtsakad Seeniorid oma 15. aastapäeva ja naisrahvatantsurühm Tantsutriinud oma kümnendat tegevusaastat.

Ümmargune tähtpäev täitub ka silmapaistval tantsuõpetajal Ene Saaberil, kes 40 aastat tagasi asus Pajusti klubis rahvatantse õpetama.

Sünnipäevakontsert kannab nime “Üts paigake”, esitamisele tulevad rahvatantsud, seeniortantsud ning ajaloolised tantsud 17. sajandist. Kontserdil on kaastegev rahvamuusikaansambel Kungla kavaga “EV 100 – EEE ehk Eesti eitede edulugu” ja üllatusesinejad on tantsijad Kerstin Kose ja Mehis Saaber ajalooliste tantsudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles