Kihnu Virve tähistab Eesti sünnipäeva Ulvi mõisas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastatud Kihnu Virve on koos pereansambliga Ulvi mõisa kontsert-õhtusöögile tulemas. Laul lubatakse hüüdma panna ja tantsusamm keerlema.
Armastatud Kihnu Virve on koos pereansambliga Ulvi mõisa kontsert-õhtusöögile tulemas. Laul lubatakse hüüdma panna ja tantsusamm keerlema. Foto: Mailiis Ollino

Kihnu Virve laulab järgmisel laupäeval koos oma pereansambliga merest ja armastusest ajaloolises Ulvi mõisahoones EV 100 kontsert-õhtusöögil.

Kihnu Virve pereansambli üks vedajatest, Kihnu Raina ehk Virve tütretütar Raina Kiviselg rääkis, et vanaema tervis polnud küll vahepeal kiita, kuid Ulvis ollakse kohal. “Virve tervisega on nii, nagu ema ütles, ta on vana inimene, tahab elada täisväärtuslikult, ja kui me ei käiks ega teeks, oleks ehk hääbumine kiirem. Võtame ühe päeva korraga, see ei tähenda, et oleme kodus nelja seina vahel,” kõneles Raina Kiviselg.

Niimoodi ongi pereansamblil plaan Kihnust Ulvi jõuda viie tunniga ja kõik oma parimad viisid ette kanda. “Kava pole veel paika pandud, vaatame, kuidas inimestel tuju on, kas teeme kiiremaid või aeglasemaid lugusid. See sõltub meeleolust, aga saab tore olema,” lubas Kiviselg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles