Karvased põsed lõid hullude väikekodanlastega mesti

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tammiste (vasakul) ja Marko Torm on rõõmsad, sest koostöö kinnituseks on allkirjad antud ja käed löödud.
Tarmo Tammiste (vasakul) ja Marko Torm on rõõmsad, sest koostöö kinnituseks on allkirjad antud ja käed löödud. Foto: Andres Pulver

Neljapäeva õhtupoolikul kirjutati Tallinnas alla koostöölepe, mille kohaselt osaleb Rakvere partnerina Narva kampaanias, pürgimaks 2024. aasta Euroopa kultuuripealinnaks.

Narva linnapea Tarmo Tammiste rääkis, et ei jõudnud veel mõeldagi, keda partneriks kutsuda, kui tema Rakvere kolleeg Marko Torm helistas ja tahtis kokku saada. “Eks me ühiselt tegeleme programmi koostamisega ja loodame, et kultuuripealinna tiitel tuleb Narva,” lausus Tammiste.

Marko Torm ütles, et Virumaa on üks ning Narva on Virumaa suurim linn. “Rakvere on kenasti poolel teel Tallinna ja Narva vahel ja ma usun, et Rakverel on pakkuda päris palju vunki täis vägevaid kiiksuga üritusi,” sõnas Rakvere linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles