Tänavasportijad näitasid kaubanduskeskuses võimsat klassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülipopulaarne ja põnev street workout´i võistlussarja Clash Of The Bars teine etapp toimus täna Rakvere Põhjakeskuses. Köitev ala pakkus publikule vaatemängu, esinejatele väljakutset ja adrenaliini.

Ürituse üks peakorraldaja Erik Naissaar selgitas, et vana kooli mõistes võib öelda, et tegemist on riistvõimlemisega. Nimelt tehakse kangidel ja rööbaspuudel muljetavaldavaid trikke. Ta lisas, et ala ongi aina populaarsem seetõttu, et pakub hasarti ja riski.

Võistlussari, mis on toodud inimestele lähemale - kaubanduskeskustesse - on rahvusvaheline.

Võistlustel on kolm Läti kohtunikku, kes treenivad maailmameistri käe all. Naissaar selgitas, et nende ülesanne on hinnata osalejate dünaamilist ja staatilist liikumist ning kombinatsioone.

Rakveres läks esikoht Lätti, teine koht Soome ja kolmas koht eestlasest võistlejale. 

Tugevad harjutavad õues kangidel ja jõulinnakutes, meistriks saadakse aastaid harjutades. 

Üritusel oli ka pealtvaatajatele väljakutseid, sai teha kätekõverdusi, naised pidid hoidma lõuga kangil ja meestel hinnati lõuatõsteid.

Naissaar ütles, et ka Rakveresse plaanitakse teha üks Eesti suurimaid jõulinnakuid. "Maikuuks on EASi poolt asjad selged," sõnas Naissaar.

Üritust korraldavad lisaks Naissaarele ka Martin Sillandi ja Janar Suleimanov.

Ürituse peatoetaja on Eesti populaarseim välijõusaalide tootja SS Jõulinnakud OÜ.

Sarja superfinaal peetakse 1. septembril Tallinnas Nautica keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles