Meistriliiga võrkpallurid lõpetasid hooaja viiendal kohal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastustega kimpus olnud Rakvere VK jäi sel hooajal Eesti nelja parima meeskonna seast välja.
Vigastustega kimpus olnud Rakvere VK jäi sel hooajal Eesti nelja parima meeskonna seast välja. Foto: Marianne Loorents

Möödunud nädala lõpul jagasid medalikonkurentsist pudenenud võrkpallitiimid Eesti meistrivõistluste viimased kohad. Rakvere VK alistas kindlalt Järvamaa VK ja oli põnevalt kulgenud kohtumises üle TTÜ tiimist.

Rakvere oli neljapäeval kodusaalis kindlalt 3:0 (geimid 25:18, 25:18, 25:20) parem Järvamaast. Platsiperemees tegutses rünnakul väga ühtlaselt: 11 punkti tõid nii Elia Lulla kui ka Siim Ennemuist, 10 silma jäi nii Andris Õunpuu kui ka Karl Maidle kontole. Rakvere vastuvõtuprotsent oli koguni 83, rünnakuprotsent 49,3. Rakvere võimutses blokis, nii Ennemuisti, Martti Keele kui ka Joonas Popmani arvele läks viis sulustamist, kokku pandi Järvamaa rünnakutele blokk ette 19 korral. Servipunkte kogunes viis.

Laupäeval läks TTÜ murdmiseks vaja tunduvalt rohkem jaksu. Õnneks suutsid Andres Toode hoolealused endast rohkem välja pigistada kui vastased ja põneva lahingu tulemuseks jäi 3:2 (geimid 17:25, 25:22, 22:25, 25:15, 12:15) võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles