Karl-Erik Taukar lubab spordikas hitisadu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordihoones tuleb täna õhtul kõva pidu. Lisaks ülipopulaarsele Karl-Erik Taukarile ja tema bändile (fotol) esinevad ka 2 Quick Start ja Vene bänd Virus.
Rakvere spordihoones tuleb täna õhtul kõva pidu. Lisaks ülipopulaarsele Karl-Erik Taukarile ja tema bändile (fotol) esinevad ka 2 Quick Start ja Vene bänd Virus. Foto: Star Agency OÜ

​Iga kontsert on minu jaoks sündmus, nentis Karl-Erik Taukar Kastani Arenal toimuva suure kontserdi eel. Erilisust lisavad juurde ka teised bändid, kes sel õhtul lavale tulevad. “2 Quick Start on nii elav legend, et nendega on alati kihvt koos mängida. Virust pole varem kuulnud, aga see viga saab parandatud,” märkis Karl-Erik Taukar.

Poptäht lubas, et täna õhtul tulevad Rakvere spordihallis esitamisele ansambli suuremad hitid. “Kõik mängime ära – ei pirtsuta!” sõnas Taukar, kes on olnud palju kordi Raadio 2 aastahiti valimisel esireas. Nelja aasta eest saates “Eesti otsib superstaari” osalenud laulja oli aastal 2015 Eesti muusikaauhindade jagamisel nominent lausa viies kategoorias.

Kreisilinnas esineb ka ansambel Virus, kes alustas tegevust 1998. aastal Moskva lähistel Zelenogradis ja on edukalt esinenud kogu maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles