Reinar Halliku korvpallikool võitis debüüthooajal pronksmedali

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik
Reinar Hallik Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Märtsist tegutsev Reinar Halliku Korvpallikool võitis Saku II liigas pronksmedali, kui pronksimängus alistati 82:65 BC Viljandi/telliauto.ee, vahendab Korvpall24.

Artur Saariste tõi võitjatele 20 punkti. Andrus Lehismets lisas 16 silma ja Reinar Halliku arvele jäi 15 punkti ning 8 lauapalli. Vastaste poolelt viskas 15 punkti Steven Tensing. Vaiko Riives tegi kaksikduubli 13 punkti ja 11 lauapalliga, 12 silma ja 7 korvisöötu lisas Rauno Meerits.

Finaalmängus lähevad täna vastamisi Tallinna Kalev/TLÜ II ja RSK Tarvas.

Halliku KK alustas tegevust märtsis Iisakus eesmärgiga luua Ida-Virumaale tugev professionaalne korvpalliklubi.

«Tahame hakata tegutsema Ida-Virumaal laiemalt ja jõulisemalt, alustame kõigepealt Iisakus ja Mäetagusel korvpallitrennidega, kus kohaliku vallavalitsuse tugi ja initsiatiiv on kõige suurem ning huvi laste seas on suuresti olemas,» rääkis toona Hallik. 

«Olen mänginud seitse hooaega välismaal ning üht-teist näinud ja õppinud. Olen tundma õppinud erinevaid treenereid, korvpallikultuure, stiile ning treenerinägemusi. Minus on pikemat aega olnud soov rakendada oma teadmisi tõsiselt korvpalli õpetamise ja treeneritöö vallas. Tahan hakata tagasi andma seda, mida olen tänu oma karjäärile korvpallis saavutanud,» lisas Hallik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles