Tarvas võitis korvpalli teises liigas kulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere RSK Tarvas oli täna Eesti Saku II liiga finaalkohtumises 92:65 üle Tallinna Kalev / TLÜ II meeskonnast.

Tarvas viskas juba avaveerandil 28 punkti Kalev/TLÜ 18 vastu ja juhtis poolajaks 44:32. Kolmanda veerandajaga kasvatati eduseis 22 silmale ning kokkuvõttes teeniti 27-punktiline võit.

Vaid korra teisel veerandil sulas Rakvere edu kahe punkti peale. Üldiselt dikteeris Lääne-Virumaa tiim mängu kogu aja.

Rakvere resultatiivseim oli meeskonna kapten Mihkel Kurg 22 punktiga. Ander Talu panustas 13 punkti. Vastastest viskas enim, 15 silma, Mikita Balaban.

Regiooni parimaks mängijaks kuulutati kohalik pallur Ander Talu.

"Emotsioonid on laes. See on miinimum, mis me teha saime, et üles tagasi jõuda," kõneles tiimi mänedžer Arnu Lippasaar ja tõdes, et nüüd läheb kõik järjest raskemaks.

"Oleme saanud väga hea satsi kokku. On küll Lääne-Virumaal noori ja mehi, kes mängida oskavad," kiitis Lippasaar.

Peatreener Juris Umbraško tõdes, et töö käib edasi. Nüüd on mängida veel maakonnaliigas ning nii tema ise kui treener Madis Putko on Rakvere spordikoolis treeneritena ametis.

Eesti meistrivõistluste teise liiga võiduga tagas RSK Tarvas pääsu tulevaks hooajaks aste kõrgemale esiliigasse. Nende tänast finaalivastast Tallinna Kalev / TLÜ II ootavad aga ees kaks üleminekumängu esiliigas eelviimaseks jäänud Kuressaare meeskonnaga BC Hundid / Assa Abloy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles