Algas konkurss noorte tegijate leidmiseks

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevdirektor Sven Hõbemägi ning OG Elektra juhatuse liige Gea Gross allkirjastasid koostööleppe, mille järgi asub OG Elektra toetama Lääne-Virumaa noortesse ja noorsootöösse panustajate tunnustamist.
Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevdirektor Sven Hõbemägi ning OG Elektra juhatuse liige Gea Gross allkirjastasid koostööleppe, mille järgi asub OG Elektra toetama Lääne-Virumaa noortesse ja noorsootöösse panustajate tunnustamist. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) ja AS OG Elektra kuulutavad välja konkursi 2017. aasta noorte- ja noorsootöösse panustajate preemiate väljaandmiseks.

Konkursi eesmärk on arvestada ja tunnustada noorte saavutusi maakonnas, näiteks noorte eluolu parandamisele kaasaaitamist, vaba aja veetmise võimaluste arendamist, noorte huvide eest seismist, noorte omaalgatusliku tegevuse ja ettevõtlikkuse propageerimist.

Kandidaate saab esitada neljas kategoorias: «Aasta noor tegija»,  «Aasta noorteühendus», «Aasta noortetegu» ja «Aasta noorte sõber». Kolmes annavad AS OG Elektra ja VIROL välja rahalise preemia ning auhindadega toetab ka Europe Directi Lääne-Virumaa teabekeskus.

VIROL-i tegevdirektori Sven Hõbemägi sõnul on konkurssi korraldatud juba neli aastat ja see on näidanud, et selline konkurss on äärmiselt vajalik, sest noori, kes oma valdkonda suure südamega panustavad kas projektide, ürituste või muu sellise näol, on äärmiselt palju. "Soovime maakonna tasandil neid märgata ja tunnustada, et nad veelgi rohkem tuult tiibadesse saaksid ja oma eesmärkide poole liiguksid," ütles Hõbemägi.

AS-i OG Elektra personalijuht Toivo Murakas lisas, et silmapaistvate noorte ning noortemeelsete tegevuse tunnustamine ja nende märkamine kogukonnas on olulise mõjuga kohalikul, maakondlikul ja üleriigilisel tasandil. Aktiivsete noorte ja noorsootöösse panustajate kätes on Eesti riik. Nende värsked mõtted ja lennukad ideed aitavad meie elukeskkonda kujundada paremaks, just selliseks, et me kõik tunneksime ennast hästi.

Kandidaate saab esitada 15. aprillist 1. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles