Koolilastele räägiti salakavalast tapjast

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Egipt tõi noortele välja ka suitsetamise majandusliku kahju: nimelt saaks suitsusõber tubakale kuluva raha eest igal aastal osta uue telefoni, mitme aastaga aga reisi.
Hanno Egipt tõi noortele välja ka suitsetamise majandusliku kahju: nimelt saaks suitsusõber tubakale kuluva raha eest igal aastal osta uue telefoni, mitme aastaga aga reisi. Foto: Eva Samolberg-Palmi

​Teisipäeva lõuna ajal kogunes Rakvere gümnaasiumi aulasse umbes 120 põhikooliõpilast, et saada aimu veel mõnest põhjusest, miks ikkagi ei tasuks suitsetamisega algust teha. Tegemist oli Eesti Vähiliidu algatatud sarja 15. loenguga.

Loengut pidanud vähiliidu vabatahtlik Hanno Egipt rääkis noortele, et suitsetamine on psüühiline haigus ja sigaretisõpradesse tuleks suhtuda kui haigetesse inimestesse. 

Näiteks kahjustab suitsetav pinginaaber ka mittesuitsetajast kaaslase tervist, seega võiks koolid suitsetavad õpilased teistest eraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles