Tiitlikaitsja lõpetas Martti Juhkami koduklubi hooaja

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (nr 6) ja tema meeskonnakaaslaste ilus hooaeg lõppes Prantsusmaa meistrivõistluste veerandfinaalis.
Martti Juhkami (nr 6) ja tema meeskonnakaaslaste ilus hooaeg lõppes Prantsusmaa meistrivõistluste veerandfinaalis. Foto: Arthur Brousmiche

Rakverlasest võrkpalluri Martti Juhkami hooaeg Prantsusmaa meistriliigas lõppes veerandfinaalmängude järel. Seeria otsustavas, kolmandas kohtumises vandus tema koduklubi Tourcoing alla Chaumont`ile 0:3.

Kolm geimi lõppesid külalismeeskonna poolt vaadates 20:25, 22:25 ja 22:25. Matš kestis üks tund ja kakskümmend minutit.

Kolmandas geimis suutis Tourcoing seisult 12:16 võita valitseva meistermeeskonna vastu järjest viis punkti ja asuda juhtima 17:16, kuid geimi lõpuosas tegutsesid väljakuperemehed pisut kindlamalt ning kallutasid selle enda kasuks.

Juhkami arvele kogunes seitse punkti. Kaheksast tõstest lõi ta maha kolm, lisaks saatis ta vastaste väljakupoolele kolm ässpallingut. Resultatiivseim oli meeskonna kapten Ronald Jimenez 18 punktiga.

"Vastased olid oma blokk-kaitsega meist selgelt paremad ja seetōttu kujunes mäng meie jaoks raskeks. Hoidsime ennast hea serviga mängus, aga sellest seekord ei piisanud. Järgmine hooaeg jätkan Tourcoing`is ja proovime uuel hooajal teha sammu kōrgemale. Saame osa vōtta ka CEV Cup`ist, mis on taaskord huvitav väljakutse," kõneles Martti Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles