Lähipäevad pakuvad kohati miinuskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme on oodata vihmasadu.
Homme on oodata vihmasadu. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tõeline kevadsoe on jätkuvalt visa tulema ning lähipäevadel võib öösiti kohati olla isegi miinuskraade ning välistatud pole lörts, prognoosib ilmateenistus.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kirde-Eestis on pilvisem ja kohati sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 4–9, öö hakul rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 1–6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt loodetuul 2–8 m/s, õhtul muutliku suunaga 1–5 m/s. Sooja on 5–11 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, hommikul pöördub tuul kagusse. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +2 kraadi, rannikul kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja hakkab sadama vihma. Kagutuul tugevneb 5–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 6–12 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Vihmasadu levib Lääne-Eestist itta. Tuul pöördub kagust edelasse ja puhub 4–9, rannikualadel puhanguti 14 m/s. Sooja on 2–6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edelatuul 4–9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 6–11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles