Juustumeister Natali: kraam saab kiiresti otsa

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamessil osalenud Võhu juustuvabriku väljapaneku juures askeldanud Natali Buntseli ja ettevõtte juhi Jegor Arutjunjani pakutu oli ülipopulaarne.
Maamessil osalenud Võhu juustuvabriku väljapaneku juures askeldanud Natali Buntseli ja ettevõtte juhi Jegor Arutjunjani pakutu oli ülipopulaarne. Foto: Marianne Loorents

Metsanduse, põllumajanduse, aianduse ja toidunduse maamärgiks kujunenud maamess Tartus hellitas külastajaid ja eksponente viimase nelja aasta parima ilmaga.

Neljapäeval alanud ja täna pärastlõunal kulmineeruval maamessil võis seitsmel hektaril näha väga erinevaid kaupu: demonstreeriti moodsat tehnikat ja tehnoloogiat, oli uudseid maitseid kõrvuti lapsepõlvest mällu sööbinud ja nüüd uuesti ellu äratatutega. Uudistamist ja uudistajaid-ostjaid leidus omajagu.

Vaeva olid näinud ja Baltikumi suurimaks maaeluteemaliseks messiks hoolega valmistunud ka Lääne-Virumaa ettevõtted ja tootjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles