Noored jüriööjooksjad tõid Tartust esikoha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Orienteerumis­klubi noorteklassi võistkonda kuulusid  Liis-Marii Kaso (vasakult), Siim Turban, Aigi Einmaa, Sander Pritsik ja Ragnar Rooba.
Rakvere Orienteerumis­klubi noorteklassi võistkonda kuulusid Liis-Marii Kaso (vasakult), Siim Turban, Aigi Einmaa, Sander Pritsik ja Ragnar Rooba. Foto: Erakogu

Laupäeval ülikoolilinnas toimunud jüriööjooksul ehk öisel teateorienteerumisvõistlusel saavutasid noorteklassis esikoha Rakvere Orienteerumis­klubi sportlased.

Rakvere OK oli sel aastal esindatud nelja võistkonnaga. Teist aastat järjest võidu võtnud noorteklassi võistkonda kuulusid Liis-Marii Kaso, Aigi Einmaa, Ragnar Rooba, Sander Pritsik ja Siim Turban. Kõik noored orienteerusid ööpimeduses suuremate vigadeta ning võitlesid võidu nimel väga südikalt. Üldarvestuses saavutasid noored 21. koha.

Põhiklassis saavutas kuuenda koha Rakvere esimene võistkond koosseisus Priit Randmann, Kaili Ots, Tõnis Laugesaar, Epp Paalberg ja Olle Kärner. Rakvere OK teise võistkonda, kes saavutas üldkokkuvõttes 22. koha, kuulusid Madis Moor, Kelly Vildek, Toivo Murakas, Kaisa Rooba ja Martin Murakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles