Sajad jooksjad võistlesid Vallimäe karikajooksul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
58. Vallimäe karikajooks.
58. Vallimäe karikajooks. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeval toimunud 58. Vallimäe karikajooks tõi vallimäe nõlvadele kolm- ja poolsada jooksusõpra. 2008. aastal ja hiljem sündinud tüdrukute esikolmikusse mahtusid Ketrin Koppel (Rakvere RG), Mirelle-Marii Pärnsalu (Sõmeru PK) ja Mirtel Merimaa (Rakvere RG). 

Sama vanade poiste esikolmiku moodustasid Gregor Tepp (Rakvere G), Oskar Vainult (Väike-Maarja G) ning Ruvim Stoliar (Tamsalu G). 

2007. aastal sündinud piigade parimad olid Etriin Etverk (Rakvere PK), Silleriin-Marelle Saar (Rakvere RG) ja Mairit Kaarjärv (Rakke kool). Poiste parimad olid Kristjan Sommer (Rakvere RG), Tristan Konso (Rakvere RG) ning Sander Ärm (Rakvere EG). 2006. aastal sündinud tüdrukutest olid kiireimad Hedvig Altmäe (Rakvere G), Janete Noodla (Rakvere RG) ning Kristel Geidik (Rakvere PK). Poiste mõõduvõtu kolm parimat olid Karl Ristna (Sõmeru PK), Ken Hurt (Väike-Maarja G) ning Sander Leiten (Rakvere G).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles