Eesti Ööjooks Kossuliiga saab uue meistri

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga poolfinaal SK KNT (valges) ja Ekoneti vahel on kujunenud põnevus­etenduseks. Seeria otsustav mäng toimub reedel Kadrinas.
Esiliiga poolfinaal SK KNT (valges) ja Ekoneti vahel on kujunenud põnevus­etenduseks. Seeria otsustav mäng toimub reedel Kadrinas. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa korvpalliajalukku kirjutatakse uus peatükk, sest Eesti Ööjooks Kossuliiga meistriliiga finaali jõudsid meeskonnad, kes varem tiitlit võitnud ei ole: RLV Massive ja RSK Tarvas I.

Avakohtumise lisaajal enda kasuks kallutanud RLV Massive alistas Väike-Maarja Päästekooli ka teist korda, võõrsil kujunesid võidunumbriteks 103:90. Tasavägist mängu jagus neljaks minutiks, mille järel näitas tabloo Haljala meeskonna eduseisuks 16:13. Seejärel pandi aga teine käik sisse ning poolajaks juhiti juba 60:46.

Teisel poolajal kodumeeskonnal mängu pööret tuua ei õnnestunudki: kolmanda veerandaja lõpus näitas tabloo seisuks 84:65 ning RLV Massive kindlustas finaalipääsu lõpuks tulemusega 103:90.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles