Maaturismiettevõtted ootavad täna külla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lontova seikluspark.
Lontova seikluspark. Foto: Meelis Meilbaum

1. mail on maapiirkonna turismiettevõtete uksed üle Eesti avatud juba viiendat korda ning ettevõtjad tutvustavad oma asutust ja teenuseid.

Täna saab päris tasuta või tavalisest soodsamalt osaleda matkadel, sõita paadiga, teha käsitööd, proovida kätt töö- ja õpitubades, kogeda uusi maitseelamusi, lüüa kaasa talgutel, teha tutvust taluloomadega, käia kuumas saunas ning teha muudki toredat.

Jaanioja käsitöötalus saab näiteks teada lillemantlite ajaloost ning ise lillede heegeldamist proovida. Madi talus tutvustatakse kevadisi taimi ja aiatöid, samuti taimekasvatust üldiselt. Ojasaare talus saab tegutseda golfiväljakul, tutvuda taimeaiaga.

Lontova seikluspark peab sünnipäeva ning korraldab aktiivset tegevust pakkuva perepäeva. Tabani puhketalus tutvustatakse hiljuti renoveeritud Karitsa mõisa kõrtsihoonet, avatud on rahvalike mängude ja tantsude töötuba ning saab kuuma sauna.

Vinni hostel pakub lisaks ruumidega tutvumisele näiteks võimalust osaleda vahvliküpsetamise töötoas, teha ponisõitu ning sõita elektrijalgrattaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles