Visa linnakodanik kurnab ametnikke (4)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvin Uutma (keskel) on Rakveres tuntud tegelane. Ta on püüdnud üksikkandidaadina pääseda ka volikogusse.
Arvin Uutma (keskel) on Rakveres tuntud tegelane. Ta on püüdnud üksikkandidaadina pääseda ka volikogusse. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap on koos kolleegidega sattunud pensionärist linnaelaniku Arvin Uutma kiusamise, et mitte öelda ahistamise objektiks. Uutma sõnul pole kiusamisest juttugi, tema võitleb oma õiguste eest.

63-aastasel Arvin Uutmal, kellest on aastate jooksul saanud nii linnavalitsuse kui ka mitme teise ametiasutuse jaoks sama harjumuspärane nähtus nagu hommikune päikesetõus ja kes neis mitmesuguseid muresid kurdab, on abilinnapea sõnul olnud kombeks linnaametnikele mõeldud kööginurka külastada ja seal küpsiste, kommide või muu meelepärasega maiustada.

Praegu on aga Neeme-Jaak Paabu ütlusel muutunud olukord juba suisa nii väljakannatamatuks, et Arvin Uutma eemalehoidmiseks paigaldati kööginurga uksele fonolukk. “Panime fonoluku, aga see pole ju normaalne – ikka jälle väikene kulutus. Aga Uutma käis seal nagu omas köögis,” lisas ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles