Uksed löödi kehva ilma kiuste valla

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lontova seikluspargi külastajatest moodustasid suurema osa lapsed. Esinema tulnud Kunda lasteaia väikesed tantsijad kasutasid võimalust ka seiklusradu proovida.
Lontova seikluspargi külastajatest moodustasid suurema osa lapsed. Esinema tulnud Kunda lasteaia väikesed tantsijad kasutasid võimalust ka seiklusradu proovida. Foto: Meelis Meilbaum

Maikuu algas päris korralike vihmasabinatega ning ilmselt just seetõttu jäi maaturismiettevõtete avatud uste päevadel osalejate arv oodatule ehk pisut alla, ehkki mitte igal pool.

Ojasaare golfitalu oli paari tunniga jõudnud vastu võtta vaid kaks külastajat, see-eest olid noored kohale sõitnud lausa pealinnast. “Leidsime internetist, et selline tore üritus toimub, ja meile hakkas siinkandis päris mitu kohta silma, mida võiks külastada,” rääkisid golfilööke harjutanud noormees ja neiu. Enne Ojasaarele saabumist käisid nad Valgejõe Veinivillas ning ka edasiseks olid plaanid tehtud.

Ojasaare golfitalu peremees Jaan Lipsmäe nentis, et osa süüd on ilmselt kehval ilmal, kuid lisas, et tegelikult pole avatud uste päevade raames nende juurde kunagi väga palju rahvast sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles