Selguvad Eesti Ööjooks Kossuliiga medaliomanikud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ööjooks Kossuliiga.
Eesti Ööjooks Kossuliiga. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeval toimub Rakvere spordikeskuses Eesti Ööjooks Kossuliiga finaalpäev, kus selguvad Lääne-Virumaa parimad võistkonnad korvpallis.

Kell 12 teevad esiliiga pronksiheitlusega otsa lahti Kunda meeskond SK KNT ja Sõmeru, kell 14 selgitavad esiliiga tiitliomaniku põhiturniiri võitja Kadrina valla meeskond Ekonet Eesti ja Väike-Maarjat esindav valitsev meister Ilves Transport.

Kell 16 algavas mängus heitlevad meistriliiga kolmanda koha nimel mullune meister Kadrina Karud ja tunamullune tiitliomanik Väike-Maarja Päästekool. Finaalpäeva maiuspalaks on detsembris karikavõitjaks tulnud RLV Massive’i ja värske Saku II liiga võitja RSK Tarvas I meeskonna heitlus maakonna meistrikarika nimel algusega kell 18.

Lisaks medaliomanikele selgitatakse välja ka “Viskekahur 2018” ehk parim kaugviskaja ja “Lennuäss 2018” ehk parim pealtpanija.

Lääne-Virumaa suurimale korvpalliüritusele on oodata ligemale poolt tuhandet korvpallifänni. Kel saali kaasa elama pole võimalik minna, saab heitlustele kaasa elada Virumaa Teataja veebilehel toimuva otseülekande vahendusel.

Eesti Ööjooks Kossuliiga näol on tegemist Lääne-Virumaa suurima harrastusspordiliigaga, kus osaleb 17 meeskonda pea 400 korvpalluriga. Eesti mõistes on Lääne-Virumaa Kossuliiga suuruselt neljas harrastuskorvpalliliiga pärast Saku I ja II liigat, Tallinna Kossuliigat ja Tartu korvpallimeistrivõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles