Kolm inimest surnuks sõitnud Mikk Seger mekib USA-s uuel ametikohal ilusat elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger kohtupingis.
Mikk Seger kohtupingis. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

2009. aastal autot alkoholijoobes juhtides kolme inimese surmaga lõppenud avarii põhjustanud Mikk Seger töötab USA-s eratreenerina.

Mehe isikliku Instagrami konto kirjelduses seisab tõepoolest muu hulgas märge “PT & Coach” ehk personaaltreener ja treener. Lisaks epikuurlane (elunautleja) ja skeptik.

Ühiseid kaadreid jagatakse kallima Kadi Klauseniga, kelle Instagrami infos seisab samuti märge “sertifitseeritud eratreener”. Täpsemat infot, kuidas nendega trenniaegade registreerimiseks kontakti saada, kumbki oma sotsiaalmeediakontol avalikult ei jaga.

Purjus Seger kihutas vastassuunavööndisse ja rammis vasakpööret lõpetanud sõidukit. Rängas kokkupõrkes sai surma kolm noormeest, kel vanust kõigest 24, 22 ja 17 aastat.

Mikk Segerile määrati karistuseks seitsme aasta ja kuue kuu pikkune vangistus, millest kuus kuud kandis ta ära eelvangistuses.

Kohus võttis 2016. aastal vastu otsuse vabastada Seger kümme kuud enne tähtaega, et võimaldada talle parem taasühiskonnastumine. Toona leidis kohus, et kantud karistus on mehele avaldanud piisavalt mõju. Kehtestati hulk reegleid, mille rikkumisel katseaja jooksul lõpeb ennetähtaegne vabastus kohe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles