Keerutasin kõvasti tolmu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks teeb tööd ja teine kunsti. Aqva spordikeskuse koristamine tähendas paljuski seda, et sealne müügijuht Robert Salep tegi raskemat tööd ja siinkirjutaja viilis kergematega.
Üks teeb tööd ja teine kunsti. Aqva spordikeskuse koristamine tähendas paljuski seda, et sealne müügijuht Robert Salep tegi raskemat tööd ja siinkirjutaja viilis kergematega. Foto: Meelis Meilbaum

Mis saab, kui 5000-ruutmeetrisse Aqva spordihalli läheb kraameldama see, kes üle kõige maailmas vihkab koristamist? Kas peaaegu klaasist spordiklubi peab sel päeval uksed sulgema või hakkab maja läikima ... nagu prillikivi?

Ammu: kätt südamele pannes pean ütlema, et lapsepõlves olid õudusunenäod reeded, kui Leopoldi vaatamise asemel pidi hoopis koristama. Kraamimine on minu jaoks õudus kuubis. Ausalt, ma vihkan seda.

Ometi. Olen valmis käised käärima ja suurimale õudusele vastu seisma. Räägime juba mõnda aega Aqva spordikeskuse müügijuhi Robert Salepiga, et teeks  julgustüki ära. Mis saab olla veel parem paik suurpuhastuseks kui reketlonihall. Valge uhke maja, mis kubiseb klaaspindadest ja mis liigse külastusogaruse tõttu saanud juba natuke minu teiseks koduks. Koristamisest siin juba puudust ei tule, tööd jagub nii palju, et võib lausa öökima ajada. Selle tõestuseks küsib paar päeva varem spordiklubi administraator, kas mul on ikka aimu, et neil on keldrikorrusel suur mattidega kaetud ruum. Mmh, mõmisen vastuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles