Kevadsooja jätkub ka uuel nädalal

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Soe ja päikseline kevadilm jätkub ka eeloleval nädalal, mil päevased maksimumtemperatuurid tõusevad mitmel pool üsna 20 kraadi lähedale.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 4–9 m/s. Sooja on 3–8 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 4–10 m/s. Sooja on 13–19, rannikul paiguti 10 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul puhub valdavalt põhjakaarest 4–8 m/s. Sooja on 3–8 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul puhub põhjakaarest 5–10 m/s. Sooja on 12–18, rannikul kohati kaheksa kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4–9 m/s. Sooja on 2–7 kraadi. Ka kolmapäeva päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 5–9 m/s. Sooja on 13–18, rannikul paiguti kaheksa kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles